top of page

Acerca de

Astonomical Clock

Astrologi

“Astrology is a Language.
If you understand this language,
The Sky Speaks to You.”
- Dane Rudhyar


 

Iselin Mork

Intuitive guide

- yoga, meditasjonslærer og

student i esoterisk astrologi.

_PPP7364%2520copia_edited_edited_edited.jpg

Min bakgrunn er fra kunstfag som danser og skuespiller, og har i tillegg vært innom flere fag som italiensk, kunsthistorie, filosofi og historie med spesielt fokus på Italia etter å ha bodd i Roma over et tiår. I Italia har de en helt annen tradisjon enn vi har her i nord for mye, men også når det når det gjelder astrologi.

Jeg har jobbet som yoga og meditasjonslærer i over ti år med en rekke utdannelser i Hatha, Spirit Flow vinyasa, yin, nidra. Itillegg har jeg studert ulike healing modaliteter og vært innom flere mysterie tradisjoner. 

For meg forenes alt i astrologien der bitene faller på plass og jeg kan bruke all min erfaring til å guide andre. Astrologi har vært en stor "game-changer" i mitt eget liv. 

Jeg ønsker å være med å spre astrologi som et verktøy for å forstå seg selv og andre bedre og håper at jeg kan bidra til å bryte ned astrologi stigma. Du er ikke ET stjernetegn, heller ikke dine "big 3" eller 6. Du har alle tegnene i deg som er arketyper. Hvor tegnene/planetene står, og hvilke aspekter som utgjøres mellom de er det som sier deg mer. Der kommer astrologen inn og leser historien kartet ditt forteller. Astrologi er et språk. Du er et helt univers. Og det er alltid transitter og bevegelser. Som med alt levende i universet er det en evig kosmisk dans som utspilles.

Astrologi er altså ikke "spådom" men å se mønstre og forstå hvordan sykluser påvirker deg.

Det er et fantastisk verktøy, for innsikt og forståelse. Og du har selvfølgelig ALLTID fri vilje, men noen ganger trer sjebnen inn på livetsscene og spiller ut romanser, komedier, tragedier eller ren og skjær fantasy ;)

Når vi ser på ditt chart er det som å se på et stillbilde av stjernehimmelen i det øyeblikket du kom til jorden. Ut i fra det kan man se mye av din karma, livslekser, utfordringer og styrker.

Sjekker du yr før man går ut døren? Trenger du paraply eller solkrem? På samme måte kan astrologi hjelpe deg å se om du trenger å forberede deg på utfordrende perioder eller om du kan ta på solhatten og nyte mer flow og medgang i livet. Det ligger jo alltid frivilje kortet som sagt og ditt bevissthetsnivå utgjør selvfølgelig en forskjell.

Å få en reading av ditt chart, kan gjøre deg bedre kjent med deg selv. Du vil få bekreftelser og kanskje noen øye åpnende opplevelser. Etterhvert som du forstår deg selv bedre og blir mer bevisst vil du ikke lenger reagere like instinktivt på hendelser i livet ditt. Nettopp fordi du har forståelse og innsikt.

Som intuitiv ser jeg dine muligheter veldig klart, det gjør det også lettere å lese ditt chart, det er nemlig så uendelig mye man kan se på. I min karriere har jeg vært heldig å møte mange mennesker som jeg har sett potensiale til, og hva de vil lykkes med lenge før det skjer og det er utrolig spennende prosess som jeg har vært så heldig å delta i. Jeg har et talent for å se hvilke steg som må tas, og eventuelle utfordringer. Jeg kan gi deg guiding, men du må selv gjøre jobben. Det er ikke alltid like lett på jordensskole, så ønsker du veiledning er jeg klar for å hjelpe deg. 

Som student i esoterisk astrologi der man går ut i fra sjelens perspektiv, må man selvfølgelig også gjennom klassisk astrologi med fokus på personlighetspsykologi. 

Hvis du ønsker min hjelp til å forstå ditt eget chart, deg selv bedre ved hjelp av stjernehimmelen.

Kan du booke her.

Fun facts:

Mine "Big 3" i astrologi: sol i vannmann, månen i tyren med krepse asendant.

Kort fortalt er jeg; en quirky rebell, food-lover med et stort care-bear hjerte <3


Det vil komme mer astrologi innhold på podcasten min ONPOINT.

og astro-updates på instagram @onpoint.podcast følg gjerne med.

Priser

Er du interessert i en astrologisk lesning av meg? Her er en oversikt over mine nåværende astrologiske offerings:

1. Chart Blueprint: 60 min 1200,-

inkl.10 siders rapport over chartet.

2. Blueprint + cosmic insight:

    90 min 1600,-

3. Oppfølgingstime: 45 min 800,-

*10% rabatt hvis du har deltatt på en måneseremoni med meg.

*20% til arbeidssøkere / studenter

Book time via min booking kalender og du får tilsendt faktura på epost og innlogging til Zoom møte. Har du noen spørsmål ikke nøl med å kontakte meg på dm @iselinmork eller på epost:

iselinmork@gmail.com

 

Tilbakemeldinger

"Iselin har et unikt talent når det gjelder astrologi, ikke bare har hun en utrolig intuisjon, men hun er også en som vekker tillit og er utrolig behagelig å snakke med." Camilla

"Jeg har fått chartet mitt lest av flere, men måten Iselin snakker om det på er unik og hun ser ting fra en helt annen vinkel en flere jeg har snakket med. Jeg fikk flere bekreftelser og a-ha moments."Anbefales. 

Anne Karine

"Jeg har stor tro på astrolgi fra sjelens perspektiv. Iselin er utrolig dyktig og jeg fikk mange gode råd, og bekreftelser på det som jeg har vært igjennom. Også ting som ikke mange vet om meg. Jeg følte meg sett og hørt."

Trude

20220918_144141.jpg
Sunset Fly To The Moon Album Cover
DSC_2069
shutterstock_1506783812
iselin5
1
bottom of page