top of page

Acerca de

What Clients Say Based on Intuitive readings

"I am amazed by you and you're intuitive insight.
You were able to predict my future success
and the steps towards it!"
iselin3.jpg

Hva sier andre om sine cosmic blueprint readinger?

"Iselin er Astrologi. Fått så mye validering på hva jeg har gått igjennom, gode råd og veiledning. Et utrolig nyttig verktøy for livet. Fasinert over hva som står i mitt blueprint."

"Hun kunne se hvem jeg var, uten å vite noe om meg. Jeg tror absoutt mer på astrologi nå. Hun kunne se hva jeg jobbet med og hva som foregikk i livet mitt. Utrolig!"

 

"Iselin har et unikt talent når det gjelder astrologi, ikke bare har hun en utrolig intuisjon, men hun er også en som vekker tillit og er utrolig behagelig å snakke med." 

"Jeg har fått chartet mitt lest av flere, men måten Iselin snakker om det på er unik og hun ser ting fra en helt annen vinkel en flere jeg har snakket med. Jeg fikk flere bekreftelser og a-ha moments. Anbefales."

"Jeg har stor tro på astrologi fra sjelens perspektiv. Iselin er utrolig dyktig og jeg fikk mange gode råd, og bekreftelser på det som jeg har vært igjennom. Også ting som ikke mange vet om meg. Jeg følte meg sett og hørt."

 

Forbinder du fortsatt astrologi med ukeblads horoskop eller er du åpen for en mer spirituell approach?

 

Jeg hadde kanskje ikke trodd jeg skulle sitte her idag, men chartet mitt forteller at det har jeg både annlegg og talent for. Jeg har alltid vært interessert i alt mellom himmel og jord. Igjennom årene har jeg trent opp min intuisjon som jeg har brukt med stort hell i eget liv. Jeg har alltid sett andres potensiale og gjorde intuitive readinger før jeg begynte å studere astrologi mer seriøst for noen år siden.

Det har vært og er en spennede reise. Jeg har ikke noe stort ønske om å sitte som en spåkone, men det å være med å vise vei, gi håp og gode råd og innsikter til veien videre gjør jeg med den største glede. Ønsker du en fasit eller oppskrift er jeg kanskje ikke for deg. 

For livet er også opp til deg du har selv fri vilje og må ta ansvar for dine valg.

For meg forenes alt i astrologien der bitene faller på plass og jeg kan bruke all min erfaring til å guide andre. Astrologi har vært en stor "game-changer" i mitt eget liv. 

Jeg ønsker å være med å spre astrologi som et verktøy for å forstå seg selv og andre bedre og håper at jeg kan bidra til å bryte ned astrologi stigma. 

 

Du er ikke ET stjernetegn, heller ikke dine "big 3" eller 6. Du har alle tegnene i deg som er arketyper. Hvor tegnene/planetene står, og hvilke aspekter som utgjøres mellom de er det som sier deg mer. Der kommer astrologen inn og leser historien kartet ditt forteller. Astrologi er et språk. Du er et helt univers. Og det er alltid transitter og bevegelser. Som med alt levende i universet er det en evig kosmisk dans som utspilles.

Astrologi er altså ikke "spådom" men å se mønstre og forstå hvordan sykluser påvirker deg.

Det er et fantastisk verktøy, for innsikt og forståelse. Og du har selvfølgelig ALLTID fri vilje, men noen ganger trer sjebnen inn på livetsscene og spiller ut romanser, komedier, tragedier eller ren og skjær fantasy ;)

Når vi ser på ditt chart er det som å se på et stillbilde av stjernehimmelen i det øyeblikket du kom til jorden. Ut i fra det kan man se mye av din karma, livslekser, utfordringer og styrker.

Sjekker du yr før man går ut døren? Trenger du paraply eller solkrem? På samme måte kan astrologi hjelpe deg å se om du trenger å forberede deg på utfordrende perioder eller om du kan ta på solhatten og nyte mer flow og medgang i livet. Det ligger jo alltid frivilje kortet som sagt og ditt bevissthetsnivå utgjør selvfølgelig en forskjell.

Å få en reading av ditt chart, kan gjøre deg bedre kjent med deg selv. Du vil få bekreftelser og kanskje noen øye åpnende opplevelser. Etterhvert som du forstår deg selv bedre og blir mer bevisst vil du ikke lenger reagere like instinktivt på hendelser i livet ditt. Nettopp fordi du har forståelse og innsikt.

Hvis du ønsker min hjelp til å forstå ditt eget chart, deg selv bedre ved hjelp av stjernehimmelen.

Kan du booke her.

Med variert bakgrunn fra yoga, filosofi, mysterie og healing tradisjoner startet jeg mine studier på Arhat astrologiskole med esoterisk astrologi. Jeg hadde i flere år fulgt flere astrologer og plukket opp interessen for faget. Jeg er medlem av OPA organisation for professional astrology og fortsetter å lære med flere ulike lærere online. Jeg har også tatt flere workshops ved Faculty of Astrological Studies.

I tillegg til å lese chart er jeg intuitiv, det betyr at jeg tar inn informasjon direkte. Kall det klarsynt/hørt/følt. Det gir en eksra dimensjon til mine readinger. Når jeg bruker astrologi er det og for å "dobbelt sjekke" informasjonen jeg tar inn oppmot ditt blueprint. Itillegg får jeg se det store bildet. Jeg kan og zoome inn på detaljer og spesifikke transitter. Det er med stor ære og ydmykhet jeg får lov å lese klienters unike blueprint.


Det vil komme mer astrologi innhold på podcasten min ONPOINT.

og astro-updates på instagram @onpoint.podcast følg gjerne med.

Cosmic  insight  2023  reading 

Cosmic  insight  2023  reading 

Tilbud
ut juni

 

Cosmic insight reading foregår via zoom online 10% av reading på 60 min. 1100,- med kode:

ONPOINT10 i checkout.

Book time via min booking kalender og du får tilsendt faktura på epost og innlogging til Zoom møte. Har du noen spørsmål kontakte meg på dm @iselinmork eller på epost: iselinmork@gmail.com

 

Copy of Copy of Self Reminder Quote Instagram Post (3).png
bottom of page